Rólunk

Rólunk

Üdvözölünk a Rosemaring Interior Design webshopjában!

Üdvözlünk a Rosemaring Interior Design webshopjában, ahol álmaid otthonának megtervezésével és megvalósításával állunk rendelkezésedre.

Nemes Veronika vagyok, a Rosemaring megálmodója, és elkötelezett vagyok abban, hogy lakberendezési és látványtervezési szakértelmemmel, valamint tapasztalatommal segítselek a tökéletes otthon létrehozásában.

Különlegességünk:

“A Rosemaring Interior Design a laberendezési szolgáltatással, showroommal és a webáruházzal mindent elérhető közelségbe hoz azoknak a gyakorlatiasan gondolkodó családanyáknak, akik különlegesen szép otthonra vágynak.”

Nagycsaládos édesanyaként pontosan tudom, hogyan lehet egy otthon kényelmes az adott élethelyzetünkben, mégis szép és egyedi.

Az otthon nem egy kiállítótér, ahol kizárólag a külcsín a fontos. Segítek, hogy praktikus legyen, hogy a furfangosság életet vigyen a falak közé. Hogy a gondoskodás, amit a családodnak nyújtasz, a tárgyak szintjén is megjelenjen.

Víziónk:

“Szeretném, hogy a Rosemaring Interior Design az egész ország területén lehetőséget adjon az egyedi, önazonos és stílusos otthonra vágyó családoknak az álmaik megvalósítására.”

A személyes tervezési és lakberendezési szolgáltatáson túl lehetőséget szeretnék biztosítani arra, hogy minél többekhez jussanak el azok a hasznos tudnivalók és megbízható lakberendezési kiegészítők, amik túlmutatnak a svéd tucatbútorok

kínálatán.

Missziónk: 

“A Rosemaring Interior Design szolgáltatásain keresztül valódi családoknak segítek, hogy igazán egyedi és mégis élhető, jól variálható és stílusos otthont varázsoljunk számukra. “

Hiszem, hogy az otthonunk több, mint egy hely, ahol alszunk. Az otthon a bázisunk, a töltőállomásunk.

Keretet ad a mindennapoknak, a boldog és szomorú pillanatainknak. Minél testhezállóbb, kényelmesebb és szebb az otthonunk, annál könnyebb lesz a reggeli indulás, a hazatérés, a munka.

A szép otthon segít, hogy soha ne felejtsük el értékelni mindazt, amink van. Emlékeztet, hogy megéljük a pillanatokat a rohanó hétköznapok közepette is. Abban segítek, hogy ez az élmény neked is megadasson.

Márkanevünk első kislányom születésekor jutott eszünkbe, és az Ő nevét is viseli Róza = Rose.

Termékeink a lakberendezési piac számos termékkategóriáját tartalmazzák. Függönyök, tapéták, ágyneműk, lakástextilek széles választékával. Törekszünk az egyszerű gyerekek számára hétköznapi használati textilek és a prémium kategóriás felnőtt termékek, lakberendezési kiegészítők széles választékát elhozni Nektek.

Olyan kiemelt partnerek termékeivel dolgozunk, mint a Laguna Textil, a Rovitex, az angol Prestigious Textil, az olasz Fazzini Home, a Zambaiti, az Omexco, az ICH, vagy akár a UGEPA.